Σύσταση Εταιρίας


> Η συσσωρευμένη εμπειρία και το ευρύ δίκτυο διασυνδέσεών μας, βοηθά στην αποτελεσματικότερη και συντομότερη ίδρυση εταιρειών στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Τα έμπειρα στελέχη μας σας συμβουλεύουν και σας καθοδηγούν, με γνώμονα - πάντα - τις ισχύουσες νομοθετικές και φορολογικές διατάξεις, για τη μορφή της εταιρείας που σας συμφέρει να ιδρύσετε, βάσει των προσωπικών σας αναγκών και δυνατοτήτων και με στόχο τα μέγιστα δυνατά οφέλη. 


> Aναλαμβάνουμε και διεκπεραιώνουμε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για τη σύσταση νέων επιχειρήσεων κάθε νομικής μορφής μετά από μελέτη και ανάλυση, για τη σωστή επιλογή της νομικής μορφής. 

- Ατομικής Επιχείρησης

- Σύστασης Ομόρρυθμης Εταιρείας (Ο.Ε.).

- Σύστασης Ετερόρρυθμης Εταιρείας (Ε.Ε.).

- Εταιρείας Περιορισμένης Ευθύνης (Ε.Π.Ε.).

- Ανώνυμης Εταιρίας (Α.Ε.).

- Ιδιωτικής Κεφαλαιουχικής Εταιρείας(Ι.Κ.Ε.).

 > Αναλαμβάνουμε Ενάρξεις / Μεταβολές / Συγχωνεύσεις / Διακοπές / Εκκαθαρίσεις Εταιριών.

 

Για κάθε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2310942506 ή ηλεκτρονικά στο email infoΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Το λογιστικό γραφείο Supportonline θα σας δώσει την απάντηση για κάθε λογιστικό ή φοροτεχνικό ζήτημα που έχετε.

 

 

Σύσταση Εταιριών