Σύσταση Εταιρίας


> Η συσσωρευμένη εμπειρία και το ευρύ δίκτυο διασυνδέσεών μας, βοηθά στην αποτελεσματικότερη και συντομότερη ίδρυση εταιρειών στην Ελλάδα και στην Κύπρο . Τα έμπειρα στελέχη μας σας συμβουλεύουν και σας καθοδηγούν, με γνώμονα - πάντα - τις ισχύουσες νομοθετικές και φορολογικές διατάξεις, για τη μορφή της εταιρείας που σας συμφέρει να ιδρύσετε, βάσει των προσωπικών σας αναγκών και δυνατοτήτων και με στόχο τα μέγιστα δυνατά οφέλη. 


> Aναλαμβάνουμε και διεκπεραιώνουμε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για τη σύσταση νέων επιχειρήσεων κάθε νομικής μορφής μετά από μελέτη και ανάλυση, για τη σωστή επιλογή της νομικής μορφής. 

- Ατομικής Επιχείρησης

- Σύστασης Ομόρρυθμης Εταιρείας (Ο.Ε.).

- Σύστασης Ετερόρρυθμης Εταιρείας (Ε.Ε.).

- Εταιρείας Περιορισμένης Ευθύνης (Ε.Π.Ε.).

- Ανώνυμης Εταιρίας (Α.Ε.).

- Ιδιωτικής Κεφαλαιουχικής Εταιρείας(Ι.Κ.Ε.).

 > Αναλαμβάνουμε Ενάρξεις / Μεταβολές / Συγχωνεύσεις / Διακοπές / Εκκαθαρίσεις Εταιριών & Ατομικών Επιχειρήσεων.

> Άμεση υποστήριξη για κάθε λογιστική, φορολογική και νομική ερώτηση σχετικά με τη σύσταση νέας εταιρίας.

Για κάθε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2310942506 ή ηλεκτρονικά στο email infoΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Το λογιστικό γραφείο Supportonline θα σας δώσει την απάντηση για κάθε λογιστικό ή φοροτεχνικό ζήτημα που έχετε.

 

 

Σύσταση Εταιριών

Συνεργάτες

Σαββίδης Α.Ε.